Lux et Terra
Beeldhouwen in steen
Oeijenbraak 2
5715 PW Lierop
0492 331536
06 48866540
info@beeldhouweninsteen.nl

Beeldhouwvierdaagse 13, 14, 15, 16 juni 2019, een inspirerende ontmoeting van beeldhouwers.

Begin juni (13, 14, 15, 16 juni 2019) wordt de jaarlijkse beeldhouwvierdaagse (ook wel beeldhouwsymposium genoemd) op het terrein van Lux et Terra gehouden. Dit jaar is het de 27e keer dat het georganiseerd wordt!

Beeldhouwvierdaagse 7, 8, 9, 10 juni 2018, een inspirerende ontmoeting van beeldhouwers.
Vier dagen lang kunnen beeldhouwers geconcentreerd werken aan een beeld. Vanaf ’s morgens vroeg tot het begin van de avond wordt er samen gewerkt, worden ideeën uitgewisseld en wordt er plezier gemaakt. De gemeenschappelijke koffiepauzes en maaltijden sprankelen van de verhalen en ervaringen.
De unieke omgeving van het landgoed Lux et Terra met de zonnetempel zorgt voor een speciale sfeer en extra inspiratie. En de ontmoetingen tussen al die verschillende beeldhouwers zorgt voor veel creatieve energie.

De avonden zijn gereserveerd voor lezingen over kunst en natuurlijk beeldhouwen in het bijzonder. Maar er is ook tijd om onderling van gedachten te wisselen onder het genot van een goed glas.

Tijdens de beeldhouwvierdaagse kun je kamperen op het terrein van Lux et Terra of op een nabijgelegen camping. In de buurt zijn ook verschillende B&B mogelijkheden.

De kosten voor de beeldhouwvierdaagse bedragen € 300- inclusief drie overnachtingen op het terrein en alle maaltijden (onze keuken heeft een goede naam!).

Meer info over de beeldhouwvierdaagse vind je hier 

Als je belangstelling hebt om deel te nemen aan de beeldhouwvierdaagse, stuur ons dan een mailtje met je contactgegevens en je beeldhouwervaring, we nemen dan contact met je op.
 
Website door Trendo