Lux et Terra
Beeldhouwen in steen
Oeijenbraak 2
5715 PW Lierop
0492 331536
06 48866540
info@beeldhouweninsteen.nl

Beeldhouwen start eind juni weer.

Nu de Coronamaatregelen wat versoepeld worden, ontstaat er ruimte om vanaf eind juni weer te komen beeldhouwen bij Lux et Terra.
We willen één dag per week open zijn, afwisselend op de donderdag en de zaterdag.
Er wordt gestart op zaterdag 27 juni, daarna op donderdag 2 juli. Vervolgens is er steeds beeldhouwen op de donderdagen in de oneven weken en op zaterdagen in de even weken.

Maar je moet je wel van tevoren aanmelden, zodat Luciën erop toe kan zien dat het niet te druk wordt en eventueel kan reguleren.

Dat betekent dat Luciën uiterlijk één dag van tevoren moet weten wie er komt. Je kunt hem mailen op zijn mailadres info@beeldhouweninsteen.nl of zijn telefoonnummer 06 4886 6540.

Wel zijn er een aantal restricties

Kom niet beeldhouwen bij hoesten, keelpijn, neusverkoudheid of koorts.

Hou altijd ruim afstand, wij willen geen bron van besmetting zijn.

Wij schenken voorlopig geen koffie of thee (en er is geen cake), breng daarom je eigen drinken mee.

Gebruik bij voorkeur je koffie/thee en lunch op je eigen werkplek, als je toch bij elkaar gaat zitten, zorg dan dat er minimaal 1.5 m tussenruimte is.

Betaal gepast, zodat er zo min mogelijk handcontact is.

Gebruik meerdere keren per dag desinfecterende handgel en sowieso voor en na de lunch. Breng daarvoor je eigen handgel mee.

Als je gebruik wilt maken van ons toilet, ontsmet klink, toilet, etc. dan zowel vooraf als na het gebruik van het toilet. Wij zorgen dat daar desinfecteringsmiddel klaar staat.

Hou in ieder geval je mail in de gaten, mocht door omstandigheden een dag niet door kunnen gaan, dan laten we dat snel weten.

 
Website door Trendo