Lux et Terra
Beeldhouwen in steen
Oeijenbraak 2
5715 PW Lierop
0492 331536
06 48866540
info@beeldhouweninsteen.nl

Nieuwe Coronaregels Lux et Terra

Naar aanleiding van de nieuwe Coronaregels heeft Luciën nagedacht hoe hij het beeldhouwen bij Lux et Terra door kan laten gaan en toch aan de regels kan voldoen.

De oplossing is dat we in groepjes van maximaal 2 personen (op zeker anderhalve meter) verspreid over het grote terrein gaan staan.

Maar om niet alleen te voldoen aan letter van de maatregelen, maar zeker ook aan de geest zijn er wel een aantal beperkingen.

Vanaf het moment dat je het terrein opkomt totdat je het terrein verlaat draag je een mondkapje (het kan op je werkplek eventueel af).

Het Rondeel is niet open, er wordt geen koffie geschonken, je drinkt dus je zelf meegebrachte koffie/thee in je eentje op je werkplek (zie ook hieronder).

Om voldoende werkplekken op afstand klaar te hebben staan, is het noodzakelijk om je van tevoren telefonisch of per mail bij Luciën op te geven, zowel voor de zaterdag als voor de donderdag. Telefoonnummer Luciën: 06 48866540, mail: info@beeldhouweninsteen.nl

Ga bij aankomst meteen naar je werkplek, zorg dat die minstens anderhalve meter van anderen af is en blijf daar gedurende de dag.

Zorg dat je gedurende de dag met maximaal 1 ander contact hebt (op zeker anderhalve meter) en zorg er ook voor dat die persoon in dezelfde ‘bubbel’ blijft. Ga dus niet vrolijk over het terrein lopen, maar blijf op je werkplek.

Gezamenlijk koffiedrinken en lunchen kan dus niet meer, ook niet op anderhalve meter, de maximale groepsgrootte is immers 2. Breng dus je eigen koffie of thee (of ander drinken) mee en gebruik dat op je werkplek.

Ga na afloop meteen naar je auto, ga niet gezellig bij anderen langs.

Het naleven van de Coronaregels blijft altijd jullie eigen verantwoordelijkheid.

We realiseren ons dat het hiermee allemaal veel minder gezellig wordt, maar alleen als we ons echt aan de regels houden (en niet proberen met een slimmigheidje langs het randje te lopen) krijgen we het virus onder controle.
 
Website door Trendo