Lux et Terra
Beeldhouwen in steen
Oeijenbraak 2
5715 PW Lierop
0492 331536
06 48866540
info@beeldhouweninsteen.nl

Beeldhouwen in de lente bij Lux et Terra Beeldhouwen in steen. Begin bijvoorbeeld met beeldhouwen in speksteen.

 

Als het weer in de lente –eindelijk- beter wordt, is het natuurlijk heerlijk om te komen beeldhouwen bij Lux et Terra Beeldhouwen in steen. Midden in de ontluikende natuur werken aan een nieuw beeld. Als je nog niet zoveel ervaring hebt, kun je beginnen met een beginnerscursus waarbij je werkt in speksteen, een geweldige steen om mee te beginnen. Niet lastig om te bewerken en met een mooie kleur. We hebben een geweldige partij Braziliaanse speksteen die fraai honingkleurig is. Het is steeds weer een verrassing als die mooie kleur bij het schuren en polijsten naar voren komt.

Als je al wat meer ervaring hebt, is het Open Atelier wat meer voor jou van toepassing. Je kunt iedere donderdag en ook iedere zaterdag in de even weken de hele dag komen beeldhouwen. De lente is natuurlijk een mooi moment om je hobby weer nieuw leven in te blazen of om die een nieuwe impuls te geven door op een andere plek te komen beeldhouwen.

Bij Lux et Terra kun je op het grote terrein prima buiten staan, maar bij slechter weer (in het voorjaar weet je het immers nooit helemaal zeker) zijn er ook mogelijkheden om binnen te beeldhouwen.

Buiten kun je bij ons ook prima mechanisch werken. We hebben een aparte plek waar je je steen mechanisch kunt bewerken.

Overigens is er iedere eerste donderdag van de maand een open inloop dag. Je kunt dan zonder je aan te melden kennis komen maken. Je bent welkom tussen 9.30 en 16.30 uur. Je kunt dan kennis maken met Luciën van der Eerden en natuurlijk met de verschillende beeldhouwers die er aan het werk zijn. Als je op een ander moment wilt komen kijken, neem dan van tevoren even contact op.

Beeldhouwen in de lente bij Lux et Terra Beeldhouwen in steen met beeldhouwen in o.a. speksteen Beeldhouwen in de lente bij Lux et Terra Beeldhouwen in steen met beeldhouwen in o.a. speksteen Beeldhouwen in de lente bij Lux et Terra Beeldhouwen in steen met beeldhouwen in o.a. speksteen Beeldhouwen in de lente bij Lux et Terra Beeldhouwen in steen met beeldhouwen in o.a. speksteen Beeldhouwen in de lente bij Lux et Terra Beeldhouwen in steen met beeldhouwen in o.a. speksteen Beeldhouwen in de lente bij Lux et Terra Beeldhouwen in steen met beeldhouwen in o.a. speksteen Beeldhouwen in de lente bij Lux et Terra Beeldhouwen in steen met beeldhouwen in o.a. speksteen Beeldhouwen in de lente bij Lux et Terra Beeldhouwen in Steen, ook de natuur is er mooi.
Website door Trendo