Lux et Terra
Beeldhouwen in steen
Oeijenbraak 2
5715 PW Lierop
0492 331536
06 48866540
info@beeldhouweninsteen.nl

Beeldhouwen in de winter, bij Lux et Terra Beeldhouwen in steen kan dat prima, binnen of buiten.

 

Beeldhouwen is natuurlijk niet iets wat je alleen maar doet als het warm weer is, ook in de winterperiode kun je bij Lux et Terra Beeldhouwen in steen prima beeldhouwen. Vaak is heel redelijk open weer, waarin je prima buiten kunt werken. En als het wat regenachtig is, kun je prima onder zo’n lekker grote (en waterdichte) ‘vissersparaplu’ werken. Sta je lekker droog en toch in de buitenlucht.
Je kunt natuurlijk je eigen paraplu meebrengen, maar als je die niet hebt of vergeten bent, dan hebben we bij Lux et Terra Beeldhouwen in steen een aantal paraplu’s ‘van het huis’.

Buiten beeldhouwen in de sneeuw is natuurlijk heel bijzonder. Door de bijna sprookjesachtige sfeer in het grote bos merk je de kou bijna niet. En een sfeervol open vuur geeft een extra accent. Natuurlijk wordt er binnen (bij de kachel) koffie gedronken, geluncht en een afsluitend drankje gedronken op het einde van de beeldhouwdag.

En als het echt winter is en zelfs voor beeldhouwers te koud om buiten te werken, dan kun je bij Lux et Terra Beeldhouwen in steen prima binnen beeldhouwen. We hebben twee verschillende verwarmde ruimtes waar je kunt werken: het achthoekige knusse Rondeel en het nieuwe grotere Koepelgebouw.
Meer informatie over het binnen beeldhouwen vind je op pagina over de binnenruimtes.
Bij slechter weer in de winterperiode sta je mooi droog onder je paraplu. Bij slechter weer in de winterperiode sta je mooi droog onder je paraplu. Beeldhouwen in de winter, met open weer is het fantastisch buiten, een en al sfeer! Een mooi open vuur om je handen (en je hart) te verwarmen. Beeldhouwen in de winter. Ook in de winter kun je prima buiten beeldhouwen (al zou je dat zo niet zeggen!). Ook aan grotere beelden kun je (mechanisch) prima werken in de winter. Lekker warme soep om je weer te verwarmen, het leven is zo slecht niet!
Website door Trendo