Lux et Terra
Beeldhouwen in steen
Oeijenbraak 2
5715 PW Lierop
0492 331536
06 48866540
info@beeldhouweninsteen.nl

Beeldhouwen in de zomer bij Lux et Terra Beeldhouwen in steen. We zijn de hele zomer geopend. Beeldhouw bijvoorbeeld in marmer of arduin.

 

In de mooie zomermaanden is het natuurlijk heerlijk om te komen beeldhouwen bij Lux et Terra Beeldhouwen in steen. Midden in de natuur werken aan een nieuw beeld. We zijn de hele zomer geopend, dus je kunt elke week terecht om te komen beeldhouwen. Als je nog niet zoveel ervaring hebt, kun je beginnen met een beginnerscursus waarbij je werkt in speksteen, een geweldige steen om mee te beginnen.

Als je al wat meer ervaring hebt, is het Open Atelier wat meer voor jou van toepassing. Je kunt dan werken in een van de hardere steensoorten zoals bijvoorbeeld marmer of arduin. Je kunt iedere donderdag en ook iedere zaterdag in de even weken de hele dag komen beeldhouwen. De zomer is natuurlijk een mooi moment om je hobby weer nieuw leven in te blazen of om die een nieuwe impuls te geven door op een andere plek te komen beeldhouwen.

Bij Lux et Terra kun je op het grote terrein prima buiten staan, maar bij slechter weer (zelfs in de zomer weet je het immers nooit helemaal zeker) zijn er ook mogelijkheden om binnen te beeldhouwen.

Buiten kun je bij ons ook prima mechanisch werken. We hebben een aparte plek waar je je steen mechanisch kunt bewerken.

Overigens is er iedere eerste donderdag van de maand een open inloop dag. Je kunt dan zonder je aan te melden kennis komen maken. Je bent welkom tussen 9.30 en 16.30 uur. Je kunt dan kennis maken met Luciën van der Eerden en natuurlijk met de verschillende beeldhouwers die er aan het werk zijn. Als je op een ander moment wilt komen kijken, neem dan van tevoren even contact op.

In de zomer is het prima beeldhouwen bij Lux et Terra Beeldhouwen in Steen We hebben een aparte plek voor het mechanisch bewerken van je steen. Als je al wat meer ervaren bent, kun je prima werken in een van de hardere steensoorten. Beeldhouwen in marmer, een fantastische uitdaging voor de meer ervaren beeldhouwer. Bij Lux et Terra Beeldhouwen in Steen heb je alle ruimte om aan je beeld te werken. In de zomer gezellig buiten andere beeldhouwers ontmoeten, bij de koffie, de lunch of een drankje.
Website door Trendo