Lux et Terra
Beeldhouwen in steen
Oeijenbraak 2
5715 PW Lierop
0492 331536
06 48866540
info@beeldhouweninsteen.nl

Grote binnenruimtes om te beeldhouwen in steen, ideaal bij slecht weer.

Het is heerlijk beeldhouwen onder de bomen. En ook bij een klein buitje sta je er zo slecht nog niet. Maar als het echt slecht weer is (of als het koud is in de winter) dan zijn er verschillende overdekte ruimtes of binnenruimtes waar je gebruik van kunt maken. Er is een grote overdekte ruimte, waar je bij regen prima kunt staan. Omdat de ruimte aan de zijkanten open is, maak je toch contact met de natuur.

Bij koud weer staan er twee grote binnenruimtes tot je beschikking om te beeldhouwen in steen. Er is het knusse rondeel, een prachtig achthoekig gebouw met een heel eigen sfeer. Bij slecht weer wordt deze ruimte ook gebruikt voor de gemeenschappelijke pauzes.
Daarnaast is er de koepelruimte, een grote ronde ruimte met een doorsnede van maar liefst 9 meter, waardoor je ook met een grotere groep nog prima ruimte voor jezelf hebt. De koepelruimte is voorzien van grote raampartijen, zodat er ruim voldoende daglicht binnen valt.

Uiteraard worden de beide binnenruimtes ’s winters behaaglijk verwarmd.
Bij echt slecht weer kun je in het achthoekige Rondeel beeldhouwen. Een plaatje, toch? Binnen in het Rondeel is het gezellig (bij de kachel). Het sociale aspect is ook belangrijk! Bij slecht weer is de koepel (Hakkodome) een prima plek om met een grote groep koffie te drinken. Als het niet zo koud is, kun je ook prima onder de overkapping staan. Buiten en toch beschut. Bij slecht weer is de koepel (Hakkodome) een prima plek om met een grote groep koffie te drinken.
Website door Trendo