Lux et Terra
Beeldhouwen in steen
Oeijenbraak 2
5715 PW Lierop
0492 331536
06 48866540
info@beeldhouweninsteen.nl

Buiten beeldhouwen in een inspirerende omgeving. In een van de buitenruimtes.

Bij Lux et Terra Beeldhouwen in steen heb je alle ruimte om buiten, in een inspirerende omgeving, te beeldhouwen. Op het bijna 5 ha grote landgoed Lux et Terra is ruimte genoeg om in de buitenlucht te beeldhouwen. En of je nu van de gezelligheid van een groep houdt, of juist kiest voor het beeldhouwen in relatieve afzondering, alle mogelijkheden zijn aanwezig. Het grote gedeelte dat gereserveerd is voor het handmatig beeldhouwen kent een beplanting met grote, oude bomen, afgewisseld met open plekken. Daardoor kun je kiezen voor een plekje in de zon of juist voor een plaats in de schaduw, net wat jij op dat moment prettig vindt.

Verspreid over het terrein zijn stevige boomstammen op werkhoogte in de grond geplaatst, waarop je prima kunt werken. Maar als je dat wilt, zijn er ook werkbokken beschikbaar (die net iets hoger zijn). Het hangt van je eigen lengte én van de grootte van je steen af, welke mogelijkheid voor jou het handigst is.

Op een apart gedeelte staat een grote stenen (uiteraard!) tafel met daarom heen stoelen. De ideale plek voor de gezamenlijke koffie- of theepauze rond 11.00 uur en voor de lunch. Op het einde van de beeldhouwdag is dit vaak ook de plek om bij een drankje de dag nog eens de revue te laten passeren en met de andere beeldhouwers van gedachten te wisselen.
Bij Lux et Terra Beeldhouwen in Steen heb je alle ruimte om aan je beeld te werken. Bij Lux et Terra Beeldhouwen in Steen heb je buiten alle ruimte om aan je beeld te werken. Bij Lux et Terra Beeldhouwen in Steen heb je alle ruimte, in een groepje of alleen. Als het een beetje weer is, zitten we bij de pauzes gezellig aan buiten aan de ronde (stenen) tafel.
Website door Trendo