Lux et Terra
Beeldhouwen in steen
Oeijenbraak 2
5715 PW Lierop
0492 331536
06 48866540
info@beeldhouweninsteen.nl

Modelboetseren, een korte cursus voor beginners en gevorderden.

 

Zeker als je figuratief wilt werken, is studie en kennis van het menselijk lichaam noodzakelijk. Al van ouds is het modelboetseren naar naaktmodel hierbij de aangewezen weg. Door het maken van een aantal snelle studies maak je jezelf de proporties van het lichaam duidelijk en krijg je oog voor verhoudingen en houdingen.

In een kort blok van 4 dagdelen bieden we in het winterseizoen een cursus modelboetseren naar naaktmodel aan.
Per dagdeel boetseer je twee verschillende standen die je bijvoorbeeld als studiemateriaal of als inspiratie bij het beeldhouwen kunt gebruiken. Je leert om goed te kijken en de vormen te vertalen in een beeld. Anatomie, verhoudingen, houding en compositie komen uitgebreid aan bod. Op het einde van de cursus heb je dus 8 verschillende studies.

De startdatum kan in overleg gekozen worden, de cursus wordt gegeven op woensdagmiddagen van 13.30 tot 16.00 uur.
De kosten bedragen €115,-, inclusief modellengeld, exclusief materiaal.

Als je belangstelling hebt voor de cursus Modelboetseren, stuur dan een mailtje, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Het modelboetseren is een prima cursus, zeker als je een torso wilt beeldhouwen. Per dagdeel boetseer je twee verschillende standen, zo krijg je gevoel voor proporties. Per dagdeel boetseer je twee verschillende standen, zo krijg je gevoel voor proporties.
Website door Trendo