Lux et Terra
Beeldhouwen in steen
Oeijenbraak 2
5715 PW Lierop
0492 331536
06 48866540
info@beeldhouweninsteen.nl

Excursie naar de Ardennen (groeves en beelden), 2 mei 2014

 

Een mooi programma met zeer interessante groeves en mooie beelden, uitgezet door Luciën, hij kent de Ardennen (en zeker ook de beeldhouwkant daarvan) als geen ander.

De onderdelen van het programma waren:
  • Het steenmuseum in Sprimont met het resultaat van het beeldensymposium 2013
  • Troydo steengroeve in Ouffet, een (modderige!)arduin-groeve
  • Een atelierbezoek aan de beeldhouwer Philippe Ongena, Mont - Comblain-au-Pont
  • Een interessante klei- en zandgroeve (met fossielen!) in Geromont
  • Een oude steengroeve, ook in Geromont
  • Menhirs, dolmen en een prehistorische steengroeve in Weris
 Tip: Als je op de eerste foto klikt, krijg je een vergroting en kun je via de pijlen links en rechts door alle foto’s navigeren.

Terug naar pagina Archief
Het steenmuseum in Sprimont met het resultaat van het beeldensymposium 2013 Het steenmuseum in Sprimont met het resultaat van het beeldensymposium 2013 Het steenmuseum in Sprimont met het resultaat van het beeldensymposium 2013 Het steenmuseum in Sprimont met het resultaat van het beeldensymposium 2013 Het steenmuseum in Sprimont met het resultaat van het beeldensymposium 2013 Het steenmuseum in Sprimont met het resultaat van het beeldensymposium 2013 Het steenmuseum in Sprimont met het resultaat van het beeldensymposium 2013 Het steenmuseum in Sprimont met het resultaat van het beeldensymposium 2013 Troydo steengroeve in Ouffet, een (modderige!) arduin-groeve Troydo steengroeve in Ouffet, een (modderige!) arduin-groeve Troydo steengroeve in Ouffet, een (modderige!) arduin-groeve Troydo steengroeve in Ouffet, een (modderige!) arduin-groeve Troydo steengroeve in Ouffet, een arduin-groeve, met enorme steenzagen. Troydo steengroeve in Ouffet, een (modderige!) arduin-groeve Excursie naar de Ardennen (groeves en beelden), 2 mei 2014 Een atelierbezoek aan de beeldhouwer Philippe Ongena. Een heel speciale brievenbus. Een atelierbezoek aan de beeldhouwer Philippe Ongena, Mont - Comblain-au-Pont, de poort. Een atelierbezoek aan de beeldhouwer Philippe Ongena, Mont - Comblain-au-Pont Een atelierbezoek aan de beeldhouwer Philippe Ongena, Mont - Comblain-au-Pont Een atelierbezoek aan de beeldhouwer Philippe Ongena (links), Mont - Comblain-au-Pont Een atelierbezoek aan de beeldhouwer Philippe Ongena, Mont - Comblain-au-Pont Een atelierbezoek aan de beeldhouwer Philippe Ongena, Mont - Comblain-au-Pont Een atelierbezoek aan de beeldhouwer Philippe Ongena, Mont - Comblain-au-Pont Een interessante klei- en zandgroeve (met fossielen!) in Geromont Een interessante klei- en zandgroeve (met fossielen!) in Geromont Een interessante klei- en zandgroeve (met fossielen!) in Geromont Een interessante klei- en zandgroeve (met fossielen!) in Geromont Een oude steengroeve, ook in Geromont Een oude steengroeve, ook in Geromont Menhirs en dolmen in Weris. Menhirs en dolmen in Weris. Menhirs en dolmen in Weris. Menhirs en dolmen in Weris. De prehistorische steengroeve in Weris, waar het materiaal voor de menhirs en dolmen gedolven werd. De prehistorische steengroeve in Weris, waar het materiaal voor de menhirs en dolmen gedolven werd. De prehistorische steengroeve in Weris, waar het materiaal voor de menhirs en dolmen gedolven werd. De prehistorische steengroeve in Weris, waar het materiaal voor de menhirs en dolmen gedolven werd. Menhirs en dolmen in Weris. Menhirs en dolmen in Weris. Menhirs en dolmen in Weris. Menhirs en dolmen in Weris. Menhirs en dolmen in Weris. Menhirs en dolmen in Weris.
Website door Trendo