Lux et Terra
Beeldhouwen in steen
Oeijenbraak 2
5715 PW Lierop
0492 331536
06 48866540
info@beeldhouweninsteen.nl

Expositie beeldhouwwerken in steen op 10 en 11 oktober 2015.

 

Op 10 en 11 oktober is bij Lux et Terra voor de 35ste keer een expositie gehouden van beeldhouwwerken in steen.

Door een flinke groep beeldhouwers is in de dagen (en weken) voor de expositie hard gewerkt om alles op orde te hebben, de inkopen zijn gedaan (als je veel bezoekers krijgt, heb je ook veel nodig) en de beelden zijn vrijdags voorafgaand aan de expositie op de sokkels geplaatst.

Het was perfect weer in het weekend en het was dan ook gezellig druk. Ook rond het Rondeel, waar koffie, thee en beeldhouwerswijn werd geschonken.

Op het voorplein voor het Rondeel en onder de overkapping waren demonstraties beeldhouwen. Geïnteresseerde bezoekers konden hier informatie krijgen over de verschillende mogelijkheden om te beeldhouwen bij Lux et Terra Beeldhouwen in steen.
Daarnaast werden regelmatig rondleidingen door het tempelcomplex verzorgd.

Het expositieweekend werd, zoals gebruikelijk afgesloten, met een hulde van de beeldhouwers aan Luciën en Joke van der Eerden.

Tip: Als je op de eerste foto klikt, krijg je een vergroting en kun je via de pijlen links en rechts door alle foto’s navigeren.

Foto’s van eerdere exposities vind je op de pagina Archief.
 
Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. De voorbereidingen voor een mooie expositiedag. De voorbereidingen voor een mooie expositiedag. De voorbereidingen voor een mooie expositiedag. De voorbereidingen voor een mooie expositiedag. Bloemen van de echtgenote van een beeldhouwer. De voorbereidingen voor een mooie expositiedag. Beide expositiedagen waren heerlijk druk, mooi weer, mooie beelden, enthousiaste bezoekers. Beide expositiedagen waren heerlijk druk, mooi weer, mooie beelden, enthousiaste bezoekers. Beide expositiedagen waren heerlijk druk, mooi weer, mooie beelden, enthousiaste bezoekers. Beide expositiedagen waren heerlijk druk, mooi weer, mooie beelden, enthousiaste bezoekers. Beide expositiedagen waren heerlijk druk, mooi weer, mooie beelden, enthousiaste bezoekers. Beide expositiedagen waren heerlijk druk, mooi weer, mooie beelden, enthousiaste bezoekers. Beide expositiedagen waren heerlijk druk, mooi weer, mooie beelden, enthousiaste bezoekers. Beide expositiedagen waren heerlijk druk, mooi weer, mooie beelden, enthousiaste bezoekers. Bij het demonstratie-beeldhouwen mochten bezoekers ook zelf hakken, jong geleerd... Beide expositiedagen waren heerlijk druk, mooi weer, mooie beelden, enthousiaste bezoekers. Quirine verzorgde (zoals al jaren) de rondleidingen door de Zonnetempel.
Website door Trendo