Lux et Terra
Beeldhouwen in steen
Oeijenbraak 2
5715 PW Lierop
0492 331536
06 48866540
info@beeldhouweninsteen.nl

Expositie beeldhouwwerken in steen op 8 en 9 oktober 2016.

 

Op 8 en 9 oktober is bij Lux et Terra voor de 36ste keer een expositie gehouden van beeldhouwwerken in steen.

Het was perfect weer in het weekend en het was dan ook gezellig druk. Ook rond het Rondeel, waar koffie, thee en beeldhouwerswijn werd geschonken.

Op het voorplein voor het Rondeel en onder de overkapping waren demonstraties beeldhouwen. Geïnteresseerde bezoekers konden hier informatie krijgen over de verschillende mogelijkheden om te beeldhouwen bij Lux et Terra Beeldhouwen in steen.
Daarnaast werden regelmatig rondleidingen door het tempelcomplex verzorgd. En natuurlijk kon iedereen de nieuw geplaatste griffioen (de bewaker van het licht) bewonderen,

Het expositieweekend werd, zoals gebruikelijk afgesloten, met een hulde van de beeldhouwers aan Luciën en Joke van der Eerden.

Tip: Als je op de eerste foto klikt, krijg je een vergroting en kun je via de pijlen links en rechts door alle foto’s navigeren.

Foto’s van eerdere exposities vind je op de pagina Archief.
 
Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Op het voorplein voor het Rondeel en onder de overkapping waren demonstraties beeldhouwen. Op het voorplein voor het Rondeel en onder de overkapping waren demonstraties beeldhouwen. Beide expositiedagen waren heerlijk druk, mooi weer, mooie beelden, enthousiaste bezoekers. Beide expositiedagen waren heerlijk druk, mooi weer, mooie beelden, enthousiaste bezoekers. Beide expositiedagen waren heerlijk druk, mooi weer, mooie beelden, enthousiaste bezoekers. Beide expositiedagen waren heerlijk druk, mooi weer, mooie beelden, enthousiaste bezoekers. Fraaie bloemstukken, gemaakt door de echtgenote van een van de beeldhouwers. Ook in het Rondeel was het gezellig druk. Koffie, thee of beeldhouwerswijn. De bezoekers konden ook de zonnetempel bezoeken. De bezoekers konden ook de zonnetempel bezoeken. De nieuw geplaatste griffioen, de bewaker van het licht.
Website door Trendo