Lux et Terra
Beeldhouwen in steen
Oeijenbraak 2
5715 PW Lierop
06 48866540
info@beeldhouweninsteen.nl

Expositie beeldhouwwerken in steen op 14 en 15 oktober 2017.

 

Op 14 en 15 oktober is bij Lux et Terra voor de 37ste keer een expositie gehouden van beeldhouwwerken in steen.

Het was perfect weer in het weekend en het was dan ook gezellig druk. Ook rond het Rondeel, waar koffie, thee en beeldhouwerswijn werd geschonken.

Op het voorplein voor het Rondeel en onder de overkapping waren demonstraties beeldhouwen. Geïnteresseerde bezoekers konden hier informatie krijgen over de verschillende mogelijkheden om te beeldhouwen bij Lux et Terra Beeldhouwen in steen.
Daarnaast werden regelmatig rondleidingen door het tempelcomplex verzorgd.

Ook via onderstaande link zijn foto's te bekijken van de sfeervolle expositie.

https://siris.nl/fotoalbums/81542922/37e-beeldententoonstelling-lux-et-terra?page=1

Tip: Als je op de eerste foto klikt, krijg je een vergroting en kun je via de pijlen links en rechts door alle foto’s navigeren.

Foto’s van eerdere exposities vind je op de pagina Archief.
 
Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren. Een impressie van de beelden die tijdens de expositie te zien waren.
Website door Trendo