Lux et Terra
Beeldhouwen in steen
Oeijenbraak 2
5715 PW Lierop
06 48866540
info@beeldhouweninsteen.nl

Handmatig beeldhouwen in de inspirerende omgeving van Lux et Terra Beeldhouwen in steen.

 

Bij Lux et Terra Beeldhouwen in steen heb je alle ruimte om buiten, in een inspirerende omgeving, handmatig te beeldhouwen. Op het bijna 5 ha grote landgoed Lux et Terra is ruimte genoeg om in de buitenlucht te beeldhouwen. Het grote gedeelte dat gereserveerd is voor het handmatig beeldhouwen kent een beplanting met grote, oude bomen, afgewisseld met open plekken. Daardoor kun je kiezen voor een plekje in de zon of juist voor een plaats in de schaduw, net wat jij op dat moment prettig vindt.

Verspreid over het terrein zijn stevige boomstammen op werkhoogte in de grond geplaatst, waarop je prima kunt werken. Maar als je dat wilt, zijn er ook werkbokken beschikbaar (die net iets hoger zijn). Het hangt van je eigen lengte én van de grootte van je steen af, welke mogelijkheid voor jou het handigst is.

Bij het zelfstandig beeldhouwen in het open atelier is het de bedoeling dat je zelfstandig in steen kunt werken, maar uiteraard is Luciën van der Eerden altijd beschikbaar om je advies te geven als je met vragen zit of als je twijfelt hoe je je beeld verder zult ontwikkelen. Zijn grote ervaring in beeldhouwen én als docent maken hem een ideaal klankbord. Vaak is een enkele opmerking van hem voldoende om je weer op het juiste spoor te zetten.

Voor het zelfstandig beeldhouwen kun je iedere donderdag terecht en elke zaterdag in de even weken. Op beide dagen van 9.30 uur tot 16.30 uur.
De kosten bedragen € 20,- per dag.Handmatig beeldhouwen in de inspirerende omgeving van Lux et Terra Beeldhouwen in steen. Handmatig beeldhouwen in de inspirerende omgeving van Lux et Terra Beeldhouwen in steen. Handmatig beeldhouwen in de inspirerende omgeving van Lux et Terra Beeldhouwen in steen. Handmatig beeldhouwen in de inspirerende omgeving van Lux et Terra Beeldhouwen in steen. Handmatig beeldhouwen in de inspirerende omgeving van Lux et Terra Beeldhouwen in steen. Handmatig beeldhouwen in de inspirerende omgeving van Lux et Terra Beeldhouwen in steen.
Website door Trendo