Lux et Terra
Beeldhouwen in steen
Oeijenbraak 2
5715 PW Lierop
0492 331536
06 48866540
info@beeldhouweninsteen.nl

Locatie

 Lux et Terra, Beeldhouwen in steen
Luciën van der Eerden
Oeijenbraak 2
5715 PW Lierop
T  06 48866540
info@beeldhouweninsteen.nl

(Let op! Niet elk navigatiesysteem stuurt je goed. Soms word je naar de benzinepomp aan de A67 gestuurd, je moet dan helemaal omrijden over Geldrop... Voor alle zekerheid kun je als adres Hogeweg 56, Lierop opgeven, dit is van een woonhuis dat recht tegenover de ingang van Lux et Terra ligt)

Vanuit de richting Eindhoven en Venlo

Neem op de A67 afslag 35 richting Lierop. Je rijdt Lierop binnen via de Laan ten Boomen. Op het kruispunt in het dorp ga je rechtdoor tussen twee cafés door. Je bent dan op de Hogeweg. Die rijd je af tot je buiten het dorp bent en de bossen beginnen. Bij het blauwe ANWB-bord met Lux et Terra vind je links het landgoed Lux et Terra.

Vanuit de richting Den Bosch en Helmond en vanuit de richting Weert

Neem op de N612/N266 (de weg langs de Zuid-Willemsvaart) ter hoogte van de A67 de afslag Lierop. Je rijdt Lierop binnen via de Laan ten Boomen. Op het kruispunt in het dorp ga je rechtdoor tussen twee cafés door. Je bent dan op de Hogeweg. Die rijd je af tot je buiten het dorp bent en de bossen beginnen. Bij het blauwe ANWB-bord met Lux et Terra vind je links het landgoed Lux et Terra.

Website door Trendo