Lux et Terra
Beeldhouwen in steen
Oeijenbraak 2
5715 PW Lierop
06 48866540
info@beeldhouweninsteen.nl

Machinaal beeldhouwen, het mechanisch bewerken van steen, zonder overlast voor de buren.

 

Op het grote terrein van Lux et Terra is een apart gedeelte gereserveerd voor het machinaal beeldhouwen, het mechanisch bewerken van steen. Vooral bij het bewerken van grotere stenen beelden, wordt vaak gekozen voor een combinatie van machinaal beeldhouwen en handmatig werken aan je beeld. Wij bieden je een ideale plek waar je zonder bezwaren kunt werken met je mechanisch gereedschap zoals haakse slijpers.

Om de overlast voor de andere beeldhouwers binnen de perken te houden, mag je het elektrisch gereedschap de hele ochtend (tot 13.00 uur) gebruiken, ’s middags werk je handmatig verder aan je beeld.

Voor het verplaatsen van grote stenen is een verrijdbare portaalkraan met een hefvermogen van 1.000 kg beschikbaar. Indien nodig kunnen we je ook helpen met een vorkheftruck.
Machinaal beeldhouwen, het mechanisch bewerken van steen, zonder overlast voor de buren. Machinaal beeldhouwen, het mechanisch bewerken van steen, zonder overlast voor de buren. Machinaal beeldhouwen, het mechanisch bewerken van steen, zonder overlast voor de buren. Machinaal beeldhouwen, het mechanisch bewerken van steen, zonder overlast voor de buren.
Website door Trendo