Lux et Terra
Beeldhouwen in steen
Oeijenbraak 2
5715 PW Lierop
0492 331536
06 48866540
info@beeldhouweninsteen.nl

Workshop beeldhouwen, creatief met een groep werken in steen.

 

Zoekt u iets verrassends en creatiefs om met een groep te doen? Dan is een workshop beeldhouwen bij Lux et Terra Beelhouwen in steen wellicht iets voor u.

Op het uitgebreide terrein van Lux et Terra in Lierop (totaal 5 ha) kunt u met een groep van elke grootte prima terecht. Onder leiding van beeldhouwer en docent Luciën van der Eerden kan er een volle dag kennis gemaakt worden met beeldhouwen.
Een prachtige gelegenheid om met uw familie, uw vriendenclub, uw collega’s of zomaar een groep een dag creatief bezig te zijn. Perfect om het onderling contact te verstevigen, te werken aan teambuilding of om een feestelijke gebeurtenis een extra accent te geven.

Na een korte inleiding door de beeldhouwer Luciën van der Eerden, gaat iedereen aan de slag met de eenvoudige te bewerken steensoort speksteen. Deze steen heeft een prachtige honingkleur. Bij polijsten komt de fraaie oppervlaktetekening steeds verder te voorschijn. Elke keer weer is dit de verrassing van de dag!

Uiteraard gebruik je het professionele beeldhouwgereedschap van Lux et Terra.

Dankzij zijn ruimer ervaring als docent kan Luciën van der Eerden samen met jou een maatwerk invulling geven aan de workshop. Afhankelijk van de samenstelling van de groep en het doel van de dag, kan een individueel programma worden samengesteld.

De kosten voor een groep tot en met 10 personen: € 300,-. Bij grotere groepen betaal je € 30,- per persoon extra.
De prijs is inclusief het gebruik van beeldhouwgereedschap, ongeveer 3 kg speksteen per persoon, koffie en thee. Uiteraard kunnen we, als je dat wilt, ook voor een feestelijke lunch zorgen.
De workshop duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Indien je dat wilt, kun je tijdens de workshop ook de Zonnetempel bezoeken.

Heb je belangstelling voor een workshop beeldhouwen in steen? Stuur ons dan een mailtje met je contactgegevens, we nemen dan zo snel mogelijk contact op zodat we samen een passende invulling aan de workshop kunnen geven.
Workshop beeldhouwen, een eerste kennismaking met het beeldhouwen in steen. Workshop beeldhouwen, een eerste kennismaking met het beeldhouwen in steen. Bij Lux et Terra is voldoende ruimte voor een groot gezelschap. Workshop beeldhouwen, een eerste kennismaking met het beeldhouwen in steen.
Website door Trendo