Lux et Terra
Beeldhouwen in steen
Oeijenbraak 2
5715 PW Lierop
0492 331536
06 48866540
info@beeldhouweninsteen.nl

Nieuws

Beeldhouwen in de wintermaanden

In november is het normaal beeldhouwen (met inachtneming van de recente regels), in december en januari is er een aangepast programma. In principe starten we in februari weer normaal. 
Lees verder.

Nieuwe Coronaregels Lux et Terra

Nieuwe Coronaregels Lux et Terra, groepje max 2 personen, aanmelden, verplicht mondkapje, eigen koffie/thee meebrengen, niet rondlopen. 
Lees verder.

Jaarlijkse expositie van beelden bij Lux et Terra gaat dit jaar helaas niet door.

Helaas gaat de expositie in 2020, vanwege het Coronavirus, niet door. We kunnen, door de grote bezoekersaantallen, de veiligheid van de bezoekers niet waarborgen. 
Lees verder.

Beeldhouwen start eind juni weer.

Nu de Coronamaatregelen wat versoepeld worden, ontstaat er ruimte om vanaf eind juni weer te komen beeldhouwen bij Lux et Terra.
We willen één dag per week open zijn, afwisselend op de donderdag en de zaterdag.
Er wordt gestart op zaterdag 27 juni, daarna donderdag 2 juli. Vervolgens is er steeds beeldhouwen op de donderdagen in de oneven weken en op zaterdagen in de even weken.
 
Lees verder.

Extra handen gevraagd bij Lux et Terra

Om het terrein opgeruimd te houden en voor onderhoud (en uitbreidingen) aan het tempelcomplex en andere gebouwen zoeken we vrijwilligers. In ruil daarvoor kun je onder begeleiding komen beeldhouwen. 
Lees verder.

Interview Luciën

Een mooi, uitgebreid gefilmd interview met Luciën door omroep Siris. Luciën is bijna 15 minuten aan het woord en verteld uitgebreid over de achtergronden van Lux et Terra, het nieuwe boek, en de expositie.

 
Lees verder.

Iedere eerste donderdag van de maand inloopdag. Vrijblijvend kennis maken met beeldhouwen in steen.

Als je vrijblijvend eens wilt zien hoe het is om bij Beeldhouwen in steen Lux et Terra te beeldhouwen, kun je iedere eerste donderdag van de maand zonder je aan te melden kennis komen maken. Je bent welkom tussen 9.30 en 16.30 uur. Je kunt dan kennis maken met Luciën van der Eerden en natuurlijk met de verschillende beeldhouwers die er aan het werk zijn.
Lees verder.

Website door Trendo